Η Terracom θα συμμετάσχει στην 2η Διεθνή Έκθεση BEYOND, η οποία θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου έως το Σάββατο 01 Οκτωβρίου 2022, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στο περίπτερό της, η εταιρεία θα παρουσιάσει το σύστημα Proximiot, το οποίο είναι μια αξιόπιστη και καινοτόμα λύση που μπορεί να βρει εφαρμογή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το Proximiot είναι μια IoT πλατφόρμα για Proximity Marketing που παρέχει στοχευμένη διάδραση με τους καταναλωτές, σε πραγματικό χρόνο μέσω αυτόματης αποστολής προσωποποιημένων μηνυμάτων προώθησης ανάλογα με τη θέση τους στο κατάστημα. Βασίζεται στη χρήση BLE beacons σε συνδυασμό με τα έξυπνα κινητά που έχουν στη κατοχή τους οι καταναλωτές.

Η Διεθνής Έκθεση BEYOND σχεδιάστηκε για να αποτελέσει σημείο εστίασης για τις αναπτυσσόμενες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις νέες τεχνολογίες και στους διάφορους τομείς εφαρμογής τους. Απευθυνόμενη σε ένα ευρύ κοινό κυρίως από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, μαζί με τη συμμετοχή προσκεκλημένων από περισσότερες από 20 χώρες, η 2η BEYOND θα αποτελέσει έναν διεθνή κόμβο ανταλλαγής απόψεων και ιδεών σχετικά με τον κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης και των πολλαπλών ευκαιριών που δημιουργούνται στον εξελισσόμενο τομέα των τεχνολογιών.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέλη μιας στοχευμένης και αναπτυσσόμενης κοινότητας, μέσω της οποίας μπορούν να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να συναντήσουν επενδυτές, ενδιαφερόμενους φορείς, εκπροσώπους από διεθνή ερευνητικά και επιστημονικά κέντρα, να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους και να ενημερωθούν για οποιαδήποτε εξέλιξη στον τομέα των τεχνολογιών με έμφαση στην τεχνολογία AI.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί ένα σημαντικό συνέδριο με τη συμμετοχή διεθνούς φήμης ομιλητών, επιστημόνων και στελεχών που θα μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία τους. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ουσιαστικές επιχειρηματικές σχέσεις μέσα από ένα δίκτυο με φορείς τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα, αντλώντας έμπνευση για το αύριο. Η Terracom θα συμμετάσχει στις παρουσιάσεις που θα γίνουν στα πλαίσια της έκθεσης με την ομιλία με τίτλο: Industry 4.0. Use cases, on how Internet of Things can reshape different sectors and industries, η οποία θα λάβει χώρα το Σάββατο 01 Οκτωβρίου και ώρα 11:30, όπου θα παρουσιαστούν η εταιρεία και οι λύσεις που προσφέρει, μεταξύ των οποίων το QR-Patrol και το ProxiTour.

Η Terracom δε θα μπορούσε να λείπει από μία τόσο σημαντική έκθεση. Επισκεφθείτε μας στο “Κτίριο 13 – Stand Α25” και γνωρίστε από κοντά την ομάδα μας και τις λύσεις που μπορούμε να σας προτείνουμε!