Η Terracom θα συμμετάσχει στη 2η eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11 & 12 Φεβρουαρίου 2023, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στις εγκαταστάσεις της Helexpo στη Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία θα συμμετάσχει στην έκθεση με το Proximiot.

Το Proximiot είναι μια εξελιγμένη IoT πλατφόρμα για Proximity Marketing που παρέχει στοχευμένη διάδραση με τους καταναλωτές, σε πραγματικό χρόνο μέσω αυτόματης αποστολής προσωποποιημένων μηνυμάτων προώθησης προϊόντων ανάλογα με τη θέση τους στο κατάστημα. Βασίζεται στη χρήση BLE beacons σε συνδυασμό με τα έξυπνα κινητά που έχουν στη κατοχή τους οι καταναλωτές.

Η ECDM Expo NORTH 2023 στοχεύει να γίνει το κυρίαρχο Event στη Βόρεια Ελλάδα και να είναι σημείο ενημέρωσης των επιχειρήσεων για την ανάπτυξή τους στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Digital Marketing. Στοχεύει επίσης να γίνει η κεντρική εκδήλωση για τις όμορες χώρες, προσελκύοντας εκθέτες και επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Στους εκθεσιακούς χώρους της εκδήλωσης θα βρεθούν ως εκθέτες, εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό από το ευρύτερο φάσμα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Digital Marketing. Επίσης, τις ίδιες ημερομηνίες θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο της ECDM Expo NORTH 2023.

Η Terracom δε θα μπορούσε να απουσιάζει από ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Επισκεφθείτε μας στο “Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο – Stand 31” και γνωρίστε από κοντά την ομάδα μας και τις λύσεις που μπορούμε να σας προτείνουμε!